Retourneren

Algemeen

Wanneer je een gedeelte of je volledige bestelling wilt retourneren horen wij dit graag binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. De producten dienen in een nieuwe en ongebruikte staat in de originele verpakking verstuurd te worden.

Retourproces

Wanneer je wilt retourneren willen wij je vragen om ons dit eerst per e-mail te laten weten. Stuur een mail naar info@vita-mama.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Volledig adres
  • Telefoon
  • Ordernummer
  • IBAN

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

Download vervolgens ons retourformulier en vul dit in. Voeg dit formulier samen met het product(en) in de originele verpakking en verstuur het naar het onderstaande adres:

Vita Mama
Leidsestraat 63
2013XG Haarlem

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de koper. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling

Na ontvangst van jouw retourzending en inspectie van de staat van jouw product, zullen wij de retour verwerken. Dit zal maximaal 14 dagen duren. We zullen je per e-mail op de hoogte stellen wanneer jouw retour is verwerkt.

Uitzondering

Is jouw product beschadigd? Neem dan direct contact met ons op.